Arkadaşlar eski monitorum vardı. Onun icin demir askı aparatı aldım. Dark VM15 isimli. Hic begenmedim urunu. Satın alırken yazan ozelliklerin cogunu sunamıyordu. Cok kullanışsız buldum ve iade etmeye karar verdim. İade reddedildi. Reddedilme sebebi kutuyu acmammış. Ben kutuyu acmadan nasıl urun hakkında bilgi edinip karar verecegim dedim, cevap yok.
Sonra da kutu hasar almış falan dediler. Kutu cok dayanıksız bir karton, sert degil zaten. Balonlu naylona sarmamışlar, esas kutuyu başka bir kutu icine koyup gondermemişler. Direk o dayanıksız kotu malzemeden uretilmiş kutuyu kargolayıp gonderdiler bana. Kargodan gelirken hasar almaması imkansız o kutunun zaten. Ve sitede satılan urunun kutusunun resmini siteye eklemişler, resimli bir kutu. Bana gelen kutu resimsiz, sıradan bir kutuydu. Bunu sordugumda kargoyla gelirken fazla yer kaplamasın diye kutuyu degiştirdik dediler. Ben de soyledim madem kutuyu degiştirmek bu kadar kolay, kutu hasar aldıysa yenisiyle degiştirin beni magdur etmeyin dedim. Neyse telefon goruşmesi bitti ve urun tarafıma geri kargolandı. Kargodan geldiginde urunu kontrol ettim. Urun 3 adet demir parcadan oluşuyor. Yuvarlak sırık gibi olan parcayı duvara falan vurmuşlar. Bayagı da bir hasar vermişler. Kargoyla gidip gelirken olması imkansız. Parcaları gorseniz sert saglam demirden oluşuyor.
Ozet gecmem gerekirse. Kutuyu sorun edip, iademi almadılar. Orijinal kutuyu kendileri degiştirdiklerini itiraf ettiler. Dedim ekran kartı almadım, anakart almadım. Elektriksel, yazılımsal bir parca degil. 3 adet demir parcadan oluşan bir urun, bu urunu iade almamak nedir? Boyle bir rezillik daha once gormedim. Ve ben ilk kutuyu actıgımda kutunun ici darmadagın bir vaziyetteydi zaten. Ben bunu hic dert etmedim. Urunu denedim ve kullanışsız buldugum icin iade etmek istedim. Arkadaşlar olay bu şekilde. Siz siz olun bu siteden hicbir şey almayın. En ufak şeyde olayı bu kadar buyuten bir firmanın eline duşmeyin. Ben THH'ne başvurdum. Umarım benim lehime sonuclanır.
Teknobiyotik iade talebi deneyimi
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Teknobiyotik iade talebi deneyimi