Merhabalar,

Gectiğimiz yıl SteelSeries RIVAL300S + Pad urunu Hepsiburada uzerindeki Net*** satıcısından 150TL civarında satın aldım.

Arızalandığı icin değişim veya onarım talebiyle urunu doğrudan Net*** satıcısına gonderdim.

Onlar da distributore yonlendirmişler.

Net*** ile yaptığım goruşmede "Henuz yanıt gelmedi, son iş gunune kadar yanıt gelmezse bizi arayın, direkt iade talebinizi başlatırız. Genelde son gune kadar bekletiyorlar." Dedi.

Arkadaşlar şu anda aldığım fare malum sebeplerden 400TL bandına, sadece padi bile 100TL olmuş durumda. Hal boyleyken kesinlikle iade istemiyorum. Net*** satıcısı ise "Bizde stok yoksa maalesef direkt iade yapıyoruz" dedi.

Onceden G2 stokta kalmadığı icin LG G3, Galaxy S4 stokta kalmadığı icin de S5 verilmişti bana. Yine bu gibi bir durum soz konusu değil mi?

Paramızın gun be gun değer kaybettiği şu gunlerde 'iade' seceneği tuketici hakkının korunmasından ziyade tuketiciyi cok daha buyuk zarara sokmak değil midir?

Gectiğimiz yıl pad + mouse alıyorken şu anda aynı paraya sadece mousepadi alabiliyorum.

Bunun bir koltuk olduğunu duşunur musunuz? 4.000TL odeyip aldığım koltuğun muadili şu anda 9.000TL olmuş durumda. Koltuğun başına bir şey gelirse ne halt edeceğim tam olarak?

Dolarla mı maaş alıyorsun...

Ne hale geldik

Yapmam gereken bir şey var mıdır? Yonlendirebilir misiniz beni?