Forumda bilen bilir Turk Telekom kanseri ile bir ping sorunu yaşıyorum. Muşteri hizmetlerindede sıkıntı yaşıyorum. Dunyanın en basit işini yapamayacak kadar gereksizler. Bir IP bloğu değiştirmeleri icin ricada bulunuyorum. Biz bir şey yapamayız diyorlar kim yapabilir diyorum kimse yapamaz. Arıza kaydı bırakalım ilgilensinler diyorlar tamam diyorum. Sonuc ic tesisat deyip kapatıyorlar. Cıkış santralinde değişiklik istiyorum yapmıyorlar. Mudurluğe gidiyorum ping konusunda artık canıma tak etti. Yine yardım etmıyorlar. CGN IP'den cıkarın diyorum cıkarmıyorlar. Cidden canıma tak etti bu firma fiberi gelene kadar dayanmaya calışıyorum. Sorunumu cozebileceğim bir cozum yolu buluyorum. Onlara soyluyorum sorunu cozsunler diye yok cozmuyolar. Dedikleri tek şey şu biz Turk Telekom olarak ping sorununu cozmuyoruz diyorlar. Madem cozmicen sen bana hizmet sunma direkt olarak sunma. Bakır kabloları alıp gidin diyorum artık internetsiz kalayım daha iyi diyorum. Turkcell 4.5G ile aynı pingi alıyorum cidden bu kadar sacma bir şey var. Normalde sabit internetin mobil internete gore daha duşuk ping vermesi gerekli. Ping sorunu yuzunden Turk Telekom'u THH verebilir miyim?

Bu arada TT'de kalmak zorundayım. Evime gelen hız zaten duşuk bir de başka firmaya gecince beni başka portta atsalar daha da yuksekde alabilirim ya da daha da duşuk alabilirim. Fiberi geldiğinde zaten direkt iptale bascam.