Donanım arşivi Uber sistemim;
Ryzen 5 2600X stok fan.
ASUS Dual GTX 1660 Super.
8x2 Apacer 3000MHz RAM.
B450M Dragon anakart.
Sharkoon TG4 RGB kasa.
Sharkoon shpv2 650W80+ PSU.
480GB Apacer Panther SSD.
1TB Seagate Barracuda HDD.
Garantiye vermeyi duşunuyorum. Isınma sorunundan dolayı şikayet var sitesinde gordum birkac sorun yaşayan her parcada garanti olmasına rağmen gereksiz masraf cıkarma falan olmuş.
Pazartesi vereceğim, undervolt ve CPB'yi denememe rağmen hala ısıları cok fazla. İşlemciyle birlikte ekran kartını da fazla versem mi? Bir sorun yaşar mıyım? Kac gunde gelir hallederler mi daha once kendi veren ya da tanıdığı veren varsa bana oneride bulunsun.
Ekran kartını sokup mu vermeliyim? Eğer sokuk olarak gelirse daha once takmadım zarar veririm diye korkuyorum. Takıp gonderseler kargoda sorun olur mu?
Not olarak şunu yazacağım;
Merhabalar ısıda sorun yaşıyorum aynı bilgisayarın test videolarında bu ısıların olmadığını gordum. PC'de virus yok format atmayın lutfen denemeniz icin sıcaklık değerlerini icinde Assassin's Creed Odyssey ve PES 21 var. Artıdan fiyat gelmesini istemiyorum sadece garanti olarak parcaları değiştirin veya fiyat artıracak bir şey olursa bana telefon ile ulaşmanızı tavsiye ederim. Zamanı geldi ise termal macunu yenileyiniz. (9 ay oldu alalı).
İncehesap garanti suresi ve koşulları
Hukuk0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- İncehesap garanti suresi ve koşulları