Merhaba arkadaşlar,

Urunum calışır haldeydi. Ana kartımın 3. ve 4. RAM slotunda sorun oluştu. 1. ve 2. RAM slotlarına RAM takınca sorunsuz şekilde calışıyordu. Bende sıkıntımın giderilmesi icin urunumu Vatan Bilgisayar uzerinden 18.07.2020'de başvurarak MSI servisine gonderdim. O hafta icinde bana donuş yapıldı kullanıcı hatası dendi ve 280 lira ucret cıkarıldı. Ben de o gun onayladım ve işlem tamir surecine girdi. 1 ay gecti MSI servisini aradım. Tamir edecek kişiye kadar ulaştım daha bakmadıklarını yoğun olduklarını soyledi. Birkac kezde Vatan Bilgisayar'a giderek aciliyetim olduğunu belirterek tekrardan MSI servisine yazı yazmalarını ilettim. 21.09. 2020'de urunum geri geldi ve bana urunun tamir edilemeyeceğini soyleyerek urunumu eski haliyle geri yolladılar. Vatan Bilgisayar MSI'a mağduriyetimi gidermelerini ilettiklerinde ise, bana 470dolar + KDV değişim ucreti ile yardımcı olabileceklerini iletmişler. Bunlar Vatan Bilgisayar ile MSI arasındaki yazışmada mevcuttur. Dokumanları maalesef ben alamıyorum fakat kayıt altında Vatan Bilgisayar'da durmaktadır. İstedikleri para bugunun parasıyla 4300TL'dir. Burada benimle resmen alay edilmektedir. Vatan Bilgisayar'da urunun sıfırı 3800TL. Bana hicbir şekilde yardımcı olmayıp. Sıfır fiyatının uzerinde bir para istiyorlar benden. Vatan Bilgisayar dışında daha duşuk fiyatlara da bulunmaktadır. Beni 2 ay boyunca oyalayıp. Sıfır fiyatının uzerinde bir para talep ediyorlar. Bana hicbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

Almayın aldırmayın. Bu adamların eskisi ile gram alakası yok.