Merhaba Arkadaşlar,

Wall Street English Bu firmaya bulaştım param gasp edildi bildiğiniz cunku Yapmış olduğumuz sozleşmenin iptali konusunda pandemi donemi nedeni ile ve geri donuşlerinin gec olması sebebi ile bir sure sonra iletişime gectik. Eğitim kursuna kayıt yaptırdığımız esnada soyledikleri imkanlar, kursun işleyişine ait verdikleri bilgiler tamamıyla hatalı, eksik ve gerceklik taşımayan soylemlerdi. Eğitime ozel hoca ile ders yapabilme imkanımız, 4-5 kişilik konuşma sınıflarında yabancı hocalar ile istediğimiz gun ve saatlerde derslere katılabileceğimizi belirttiler. Kurs da yer alan danışman hoca ile yapılan ilk oryantasyon dersinden anladık ki Ayrıca derslerin birebir hocalar eşliğinde yapılmasından cok internette ucretsiz olarak ulaşabileceğimiz bircok uygulamada Dualingo gibi ve yine yanıltmak amaclı gitseniz dahi orada yer alan bilgisayarlar uzerinden aynı şekilde eğitime devam edilip adının da kursa gelip eğitim almak olarak gordukleri şekilde sistemle bir uygulama ile ilerleyeceğini oryantasyon dersinde oğrendik. Verilen yanlış bilgiler yuzunden sozleşmemizi fesih edilmesini Şişli şube firma satış yetkilisinden istedik. Kabul etmedi sozleşmenin feshini ve ucretini nasıl geri alabiliriz yardımcı olabilecek var mıdır.