MSI B450M Mortar Titanium anakartı RGB LED'lerdeki arıza yuzunden servise gonderdim. Servis değişimi yapıldı gonderildi dedi. Bir actım kutuyu B450 Tomahawk Max.
Renk farklı, seri farklı, hele ki en sinir olduğum spdif yani optik ses cıkışı yok. Hic kurmadan koydum kutuya kaldırdım kenara sinirle mail yazdım, kibarlığımı koruyarak.
Biraz once ozelliklar arası farka baktım USB cıkış sayıları da farklı. Benim asıl urunumde 8 USB cıkışı 5 tane USB 3.1/3.2 var, değişim ile gelende toplam 6 cıkış var, kasa(on) USB sayıları yarı yarıya eksik. Urun boyutları farklı 24x24 cm Titanium, gelen urun 30x24 cm.
Ayrıca heatsinklerin plastik sabitleme pimi de kırıktı gelen urunde.
Cok ekstrem farklar yok fakat neden daha duşuk seri veya ozellikte bir urun gonderildi? Optik cıkış cidden kullandığım bir ozellikti renge falan takılmadım desem de.
Benzer durum başına gelen var mıdır? Nasıl bir yol izlenebilir.
Surprizbozan: Gonderdiğim mail. Merhaba sayın yetkili,
Oncelikler servisiniz ve hizmetinizdeki hızlı donuşler icin teşekkur ederim.
MSI B540M Mortar Titanium model anakartımdaki arıza icin gondermiş olduğum urune değişim yapılmış. Gondermiş olduğunuz urunun kutusu actığımda soğutma bloklarından bir tanesinde bağlantı pimi cıkmış ve kırık vaziyette idi ekte fotoğrafları mevcuttur.
Ayrıca gelen urun ile gonderdiğim urun birbirinden farklı. Gelen urun MSI B450M Tomahawk Max.
Titanium modelini satın alırken gozettiğim 2 husus bulunmakta bunlardan ilki optik ses cıkış portunun bulunması diğeri ise urun renginin beyaz olması idi. Gonderdiğiniz urunde optik ses cıkış portu bulunmamakta ve renk olarak siyah renkte. Renk konusu kozmetik gorunum ile alakalı olduğu icin cok problem teşkil etmemekte fakat optik ses cıkışının olmaması kullanım acısından mağduriyet durumu oluşturmaktadır.
Gelen urunun hasarlı/noksanlı olması ve benim ihtiyaclarımı karşılayamaması (ilk satın aldığım urun ile benzer ozelliğinin olmaması - optical s/pdıf ses cıkışı) durumu icin yardımlarınızı bekliyorum. Konu ile alakalı olarak 0 555 .......... numarası uzerinden iletişime gecmenizi rica ederim.
İyi calışmalar.
Asıl urun.
Değişim ile gelen urun.
Garantide MSI B450M Mortar Titanium yerine B450 Tomahawk Max gonderildi
Hukuk0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Garantide MSI B450M Mortar Titanium yerine B450 Tomahawk Max gonderildi