Merhabalar. 8 ay once aldığım ASUS TUF Gaming FX505dt BQ190 laptopumda 3 4 aydır dpc_watchdog_violation hatasıyla uğraşıyorum, Technopat Sosyal'den coğu hocalarım yardım ettiler sağ olsunlar ozellikle @caine hocamın hakkını odeyemem. Maalesef sorun yazılımsal olmadığı icin cozum bulamadık el mahkûm laptopumu garantiye gondereceğim. İlk kez garantiye laptop gondereceğim nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Muşteri hizmetleriyle goruştum bana bir form gonderecekler onu dolduracağım fakat aklıma takılan sorular var cevaplayabilirseniz sevinirim.

Soru 1: Cihazımı gondermeden once videoya cekmem gerekiyor mu?
Soru 2: Bana gonderecekleri formda yaşadığım sorunları anlatacağım fakat ayrıyeten sorunları bir kağıda yazıp kutunun icine koymam gerekiyor mu?
Soru 3: Cihazımı evden teslim alacak kargocuya ayrıyeten bazı şeyleri belirtmem gerekiyor mu? (kırılabilir ibaresi vs)
Soru 4: Kargo aşamasında veya tamir aşamasında bir sıkıntı yaşadığım takdirde hangi adımları izlemeliyim? (ASUS garantisi malûm sıkıntı yaşayan kişi sayısı fazla)
Soru 5: Cihazın tamir suresi icin 20 iş gunu deniyor, 20 iş gununu gecerse ne yapmam lazım?
Soru 6: Diyelim cihazım tamirden geldi, ne yapmam lazım? Neleri kontrol etmeliyim?
Soru 7: Aldığım mavi ekranların minidump dosyalarını gonderilen formdan veya bir kağıda yazarak ASUS servisine gondermeli miyim?

Cevaplayabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkur ederim.