Arkadaşlar cumartesi gunu Vatan Bilgisayar internet sitesinden ASUS 27" VG279QM 1Ms 280Hz HDMI DP FREESYNC IPS Gaming Monitor satın aldım. Monitor elime dun ulaştı ve hemen piksel testi yaptım ve 1 adedi tam diğer 2 adedi yarım olacak şekilde olu piksele rastladım. Şimdi sizlere sorum şu ozellikle o firmada calışmış arkadaşlar da cevap verirse sevinirim. Şimdi ben urunu indirimli aldığımdan dolayı iade etmeyi ya da onarımını istemiyorum, direkt olarak yenisi ile değişimini istiyorum. Hal boyle olunca en doğru karar aşağıda bahsedeceklerimden hangisi olacaktır?
1- Vatan Mağazaya gotursem orada ekip incelese ve değişim onayı verir mi ve ellerinde yoksa stoktan o mağazaya istem yapabilir mi?(Vatan Mağazalar da 17 Mayıs'a kadar kapalı olacak.)
2- Ups kargo anlaşmalı kod ile merkez adrese urunu gonderip icine acıklama kısmına değişim talebimi mi yazsam?
3- Direkt Asus firmasına gonderip değişim talebi mi yapsam?
Sizce bu 3 secenekten en hızlı ve istediğimi elde edeceğim secenek hangisi olur?
Ozellikle benzer sorunu yaşamış ve orada daha once calışmış ya da hala calışan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
Vatan Bilgisayar urun değişimi
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Vatan Bilgisayar urun değişimi