Merhabalar arkadaşlar.
11.04.2019 yılında almış olduğum LG markalı monitorde panel arızalanması sonucunda servise gonderdim ardından servis sonucu para iadesi olarak cıktı.
Ben bu monitoru 2 farklı kart ile odeme yaparak aldım. Para iadesi icin benden odemenin sliplerini ve kartları alarak şubeye gitmem istendi slipler yoksa da odemenin referans numarası yeterli olacağını soylediler. İlk sorun odeme yaptığım kartlardan 1 tanesinin kullanım suresi doldu 2. sorun slipler bende yok ama odemenin referans numaralarını bankadan aldım.
Para iadesini almak icin gittiğim Teknosa şubesindeki calışan kartlara para iadesi gercekleştireceğini soyle, kasaya gittiğimizde pos cihazından kartları gecirerek referans numaralarını girdi bu işlem sonrasında POS cihazında boyle bir işlem gercekleşmemiştir diye hata verdi. POS cihazına girdiği ref. numaralarını kabul etmiyor. Odeme garanti bankasından yapılmış olarak gozukuyor ama iade işleminde garanti bankasını sectiğinde ref. Numaralarını kabul etmiyor. İşin ilginc tarafı benden once alışveriş icin giden bir muşteri POS cihazından Garanti Bankası aracılığıyla odeme yapmış ve bu odemede ref. numarası 02 ile başlıyor fakat bendeki ref. numarası 91 ile başlıyor.
Şu an da iade alamıyorum hediye cekini de istemiyorum. Muşteri temsilcisini arayarak şubeden nakit olarak iade istediğimin talebinde bulundum, umarım iadeyi nakit olarak verirler.
Durum bundan ibaret. Paramı geri alamıyorum. Tuketici hakem heyetine başvurmalı mıyım acaba?
Teknosa'dan para iadesi alamamak
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Teknosa'dan para iadesi alamamak