Vatan Bilgisayar'dan montajını yaptırıp evime goturduğum, 1 bucuk yıldır sorunsuz kullandığım ve uzerinde 2X 16 GB RAM kullandığım anakartıma 4x8 GB yeni tam takasım geldi. Lakin bir turlu stabil calışmadı. Konu RAM veya onlarla alakalı olmadığı icin ayrıntılara değinmiyorum ama şunu ekleyeyim RAM'ler aynı marka, aynı hız ve Dual kit. Neyse... ASUS teknik ekibinin bana verdiği cevap CPU soketi bozulmuş, parca 35 TL değişim ucreti 100 kusur TL, toplam 140 kusur bir odeme ve kullanıcı kaynaklı bir sorun, garanti kapsamına girmiyor.

Nasıl bozmuşum bana ayrıntılı bilgi verin diyorum, veremiyorlar. Takılırken bozulmuş olabilir diyorlar, takılırken bozulmuşsa 1.5 yıl nasıl sorunsuz calıştı, O.C. bile yaptım diyorum, cevap veremiyorlar. CPU soketi değiştiğinde RAM'lerim sorunsuz calışacak mı diyorum, cevap veremiyorlar. O zaman benden para mara alamazsınız, ucretli bir teknik servis icin bana, benim bozduğuma dair, nasıl bozduğuma dair ayrıntılarıyla resimli ve videolu bilgi vermek zorundasınız, aksi takdirde belki siz bozdumuz kontrol ederken ve parasını benden istiyorsunuz, soygun bu diye cıkıştım. Destek mailleri attım, aradım ilettim, Vatan ile goruştum onlar da aracı olmaya calışıyorlar vs. durum hala belirsiz. Şunu soyleyebilirim. Bu memlekette hak hukuk adalet teknik servis vs. muşteri memnuniyeti kalmamış. Herkes yolunu bulmanın peşinde. Ama ben bu ASUS'u her mecrada kotulemesini bilirim artık.