30.12.2018 tarihinde MediaMarkt uzerinden HyperX Cloud 2 oyun kulaklığı satın aldım. Gayet memnun şekilde kullanıyordum. Birkac ay oncesinde ise mikrofonu arızalandı. Ses bazen gidiyor bazen gitmiyordu. Giderse de yuksek hışırtılı gitmekteydi.
Ben de 19.07.2020 tarihinde garantiye gonderdim. 13.08.2020 tarihinde MediaMarkt'tan mesaj geldi ve urunumun servis işleminin tamamlandığı bildirildi. Uğradığımda ise resmen şok oldum. Servis "Kulaklığın menteşelerindeki catlaklardan dolayı urun garanti kapsamı dışında tutulmuştur" diyerek herhangi bir onarım işlemi yapmadan olduğu gibi geri gondermiş. Garanti kapsamı dışında olduğunu bana bildirme zahmetine girmediler bile arayıp. Olduğu gibi geri gondermişler.
İşin koptuğu nokta şurası ki menteşelerde en ufak bir catlak/kırığı gectim cizik dahi yok. Koskoca firma resmen yalan soyluyor.
Urunu bilenler bilir ki mikrofonu tamamen ayrı cubuk gibi bir parca. Kulaklıkla, heleki menteşesiyle hic ama hic bir alakası yok. Kaldı ki onarımı dahi kabul edecektim yani. Cunku kulaklıktan memnunum.
HyperX Europa a ait yorumlarda kullanıcılar cok memnundu. Hatta yabancı forumlarda sadece mail atarak doğrudan yeni mikrofona erişebiliyorlardı. Bizim ulkemizdeki servis ise kulaklık menteşesini bahane ederek urunu komple garanti kapsamı dışında tuttu. Tekrar ediyorum menteşede catlak, kırık, cizik bulunmuyor. Urunu temiz kullandım.
Doğrudan tuketici hakem heyetine başvurdum. Şimdi oldukca uzun bir sure bu sureci takip edeceğiz bakalım. Sonucları buradan paylaşırım.
HyperX servisi yalan soyluyor
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- HyperX servisi yalan soyluyor