İyi gunler,
D&r isimli firmadan Xiaomi Redmi Note8 aldım ve telefonu 5 ay kullandıktan sonra telefon ekranında Ghost screen sorunu oluşmaya başladı.
15 Nisan'da telefonu kendilerine gonderdim ve 20 iş gununu gecti, 3 ay oldu telefon bugun servisten geldi.

Bu surec icerisinde ilk 2 ay boyunca surekli arayıp sordum inceleniyor dediler resmen beni oyaladılar, bunun uzerine bende tuketici hakem heyetine gittim dosya eksikliğinden reddedildi, eksikleri tamamlayıp karşı dava actım, şu an THH davasında bir sıkıntı yok bekliyorum.

Telefon elime ulaştıktan sonra hic paketini acmadan cağrı merkezlerini arayıp sordum ve oradaki arkadaş;
"Telefonu biz teknik servise bazı sorunlardan dolayı gonderemediğimiz icin servis suresi başlamamış oluyor bu yuzden bir şey yapamayız." Dedi, boyle bir şey var mı?
Bu resmen telefonu veya karşılık parasını işgal etmek olmuyor mu? Bana yedek bir telefon bile verilmedi.
Ayrıca arkadaşın bahsettiği sorunların hicbirinden hicbir şekilde haberdar edilmedim ve hatta telefonun geleceğinin haberini bile bana ulaştırmadılar, 20 iş gununu gectiği icin ucret iadesi istedim(daha onceki konuşmalarında bu durumı kabul etmişlerdi)ona rağmen telefonu gonderdiler.
Butun bu olanların uzerine şimdi ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkurler, iyi forumlar.