Merhabalar. Markasını vermek istemediğim ama Turkiye'de en cok satan giyim mağazasıdır kendileri. İnternet sitelerinden 4 tane tişort 2 tane kot pantolon aldım. 4 tane tişort sorunsuz 2 kottan birini beğenmediğim icin Ankara'da en yakın mağazaya gidip iade etmek istedim fişiyle. Kasa'da duran şahıs internetten alınan hicbir urun mağazadan teslim edilmez kargoyla depoya yollamanız lazım dedi. Hicbir şekilde itiraz etmedim. Aldım urunu cıktım. Muşteri temsilcisini aradım şikayet ettim. Mudurleri 48 saat icinde aradı beni ve personeli isimini cismini soylememi istedi neyse soyledim her şeyi anlattım. Ama anlatırken'de kimsenin ekmeğiyle parasıyla oynamak istemediğimi sadece işlerini duzgun oğrensinler bana yeter dedim. Mudurleri 12 saat icinde calışanına yaptırım uygulanacağını soyledi. Bir personele yaptırım uygulanmak nedir tam olarak bilemiyorum lakin ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemediğimi sadece duzgun uyarılmasını ve işini duzgun oğrenmesi icin sizinle irtibata gectim dedim. Ve işten cıkarılma gibi bir durum olmaması icin 2-3 kere soyledim. Ama mudurleri bu marka altında calışmak isteyenleri 30 gun boyunca eğitim surecine tabii tutuluyor dedi. Ve boyle basit bir hatayı yapamazlar dedi. İş işten cıkarılmaya kadar gelecek dedi. Şimdi acıkcası bir insanın ekmek yediği yerden benim yuzumden cıkarılması benim acımdan hicbir şekilde hoş olmadı. Sadece uyarılması icin aramıştım iş personeli işten cıkarmaya kadar geldi. Yani acık konuşmak isterse işten cıkarılırsa vicdan azabı olacak benim icin. Sizin bu konu hakkında yorumunuz nedir acaba? Bir personele yaptırım yapmak nedir acaba? Son olarak urunu Ankara'daki başka mağazaya goturup 30 saniye icinde geri aldılar.
Not: Kasada 4 calışan vardı kimseye birşey soylemeden direk internet urunleri alınmıyor dendi.
Ama teslim ettiğim başka bir şubede 3 kasada calışan vardı oda kimseye birşey soylemeden direk urunu geri iade aldı.
Mağaza personelini şikayet edip işten cıkartmak
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Mağaza personelini şikayet edip işten cıkartmak