Merhaba,
20.05.2014 yılında her yerinde 7 yıl garanti yazan Seasonic PSU'yu eksen bilgisayardan aldım. Bayramda PC boşta dururken bir patlama sesiyle evin icindeki PC'nin bulunduğu odanın sigortalarını hatta dışarıdaki ana sigorta attırdı.
Sigortaları kaldırdık tekrar ama tahmin edeceğiniz gibi PC acılmadı. Sistem daha sonra bir arkadaştan gelen PSU'yla calıştı. Hatta bunları da o patlayan PSU'nun aynı parcalarına sahip PC'den yazıyorum. Yani PC komple sağlam, ama PSU da en ufak hareket yok...
Sonuc, 7 yıllık garantinin bitmesine 6 gun kala Seasonic X series 750W rahmete kavuştu. Ve neyse ki, bir onceki patlayan PSU'm OCZ stealthxstream gibi patlarken sisteme zarar vermedi.
Cok guzel, garantim var mı? E, var. Faturam var mı? Evet, duruyor. Eksen batmamış hala aktif, distributor akortek hala Seasonic getiriyor. Ne guzel değil mi? Gonder PSU'nu, baksınlar, yalandan bir ozur ve yenisi gelsin... Değil mi?
Değil. Turkiye'de yaşıyoruz cunku. Eksen'den arkadaşların olağanustu caba ve ilgisine rağmen, akortek (telefonu Teknobiyotik diye acıyorlar) durumu cinsel organına sallamadı. Telefonu acan arkadaş once 2 yıl onun garantisi dedi, sonra 3 biraz daha bastırınca 5 dedi. Bunları 3-4 dakikalık konuşma esnasında yaptı. Hani tamam bilmiyor olabilirsin, bilmesine de gerek yok. Ben inatla diyorum ki, beni mumkunse konuya hakim bir arkadaşla goruştun veya bana bir iletişim kanalı verin (e-posta, telefon, WhatsApp ne olursa diye belirttim) ilgiyle goruşeyim. Yok, laftan anlamıyor.
Eksen'e dondum durumu anlattım, sağ olsunlar bana Akortek'te ki ilgiliye ulaşmamı sağladılar. Hatta kendileri de bizzat ulaşıp benim bilgileri (fatura bilgisi, garanti resimler, seri no) verdiler ve bunun bilgisini de bana e-posta ile donduler.
Akortek'teki ilgili dedi ki, urunun garantisi 3 yıl. Kutusu ve garantisinin resimlerini tekrar gonderince (7 yıl yazıyor) garanti ne hikmetse 5 yıla cıktı ama sonrasında ureticisi garanti veriyor dendi. Yani ben urunu alacağım, Tayvan'a gondereceğim. Onlar bakıp duruma gore garantiye sokup veya sokmayıp bana donecekler.
UPS ve DHL'e sordum, 1-1.5 kglik bir paket icin 300 dolar kargo parası bictiler.
Ben 40 yıldır Turkiye'de yaşayan ve bu esnaflarla 30 senedir muhatap olmuş biri olarak, once Seasonic Support'a konuyu taşımıştım zaten. Akortek'in bir yerlerinin ayrı oynayacağını, garanti falan vermeyeceğini soylemiştim. Cevap olarak, oyle bir şey olursa tayvana gonderirsiniz cevabını da almıştım.
Akortek sağ olsun beni haklı cıkarınca Seasonic'e donup Tayvan dışında bir cozum sordum. Almanya'ya gonderin dediler. Caresiz kabul ettim ve 187 TL karşılığında PSU'yu PTT ile gonderdim. Gonderirken oradaki abi dedi ki "Almanya elektronik kabul etmiyor, hepsini geri gonderiyor. Gondermekle kalmıyor bu vereceğiz paranın %30 fazlasını da alıyoruz sizden"...
Şimdi gonderdik bekliyoruz. Akortek'in urunlerine bakın, 7-10 yıl falan yazıyorsa, yalan. Uretici garantisi o deyip, kulaklarının uzerine yatıyorlar. Siz o urune ne kadar para verdiğiniz, o 10 yıla guvenmeniz falan Akortek'in sorunu değil. O caktığı urune, aldığı paraya bakıyor. Hani, alayım urunu muşterimden, kendi organizasyonum var benim, firmaya ben gondereyim, bunun anlaşmalarını yapayım falan...
Neyse, durum bu. Bekliyoruz sonucunu.
Akortek-Seasonic PSU Garanti sureci
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Akortek-Seasonic PSU Garanti sureci