Herkese merhaba. Adıyaman'ın bir ilcesinde 3 katlı mustakil bir evin 2. katında ikamet ediyorum. Binamızda internet altyapısı yok. Turk Telekom ile yaptığım goruşmede mahallede ADSL altyapısı bulunduğunu soylediler. Bizim evimizin inşaatı 2017 yılı Eylul ayında tamamlandığı icin midir bilmiyorum ancak komşularımızın adresinde altyapı bulunuyor. Hatta evlerine internet cekmişler ancak Turk Telekom muşteri hizmetleri yetkilileri bizim adresimizde altyapı sinyali alamıyor. Yeni altyapı oluşturulacakmış. "Turk Telekom Online işlemler - evde internet sipariş sorgulama" sayfasından sorgulama yaptığımda "yalın 16 Mbps'ye kadar fiber internet (T11) - abonelik sureci devam ediyor" yazıyor.

Sormak istediğim soru ise şu: e-Devlet'te abonelik feshi sayfasında 13.03.2021 tarihinde oluşturulmuş olan 24 aylık bir taahhut gorunuyor. Aboneliğim başlatılmadı, hizmet verilmiyor, imzam yok, sozleşme yapmışlarsa haberim bile yok. Cunku ben sadece on başvuru yaptım. İlcemizdeki Turk Telekom internet başvuru noktasına uğrayıp T.C. kimlik numaram uzerinden fatura sorgulaması yaptım ve fatura cıkmadı. Ben taahhutsuz internet hizmeti veren bir firmaya başvurarak internet hizmeti almak istiyorum. Altyapı getirme işlemini sadece Turk Telekom yapıyormuş. Taahhudu e-Devlet uzerinden abonelik feshi hizmeti ile iptal etsem cayma bedeli veya başka herhangi bir ucret cıkar mı? Taahhut iptali durumunda altyapı talebi de iptal mi olur?