Herkese iyi gunler. 1 hafta once Gaziantep Sankopar Mi mağazadan Xiaomi Redmi Note 10 Pro cep telefonu satın aldım. Cihaz kusurlu cıktı siyah arka planda beyaz lekeler mevcut. (Videoyu ekleyeceğim) Urunu 24 saat gecmeden satıcıya goturdum fakat kapalı kutu urun sattıkları icin kendilerinin sorumluluğu kabul etmediğini Genpa teknik servise gondermemi soylediler. Satıcı ile kayıt oluşturup Genpa teknik servisine urunu kargoladık. Fakat Genpa 1 hafta aradan sonra arayıp bilgi aldığımda urunde kusur gozlemlenmediğini tarafıma geri kargolandığını soyledi. Buraya attığım videoyu telefonun galerisine de gonderdim ve arıza kaydında belirttim kusur kaydı galeride de vardır diye, buna rağmen kusur yok denilmiş. Ben şimdi hangi firmayı nereye şikayet edeceğim. Mi Store'a mi edeyim, Genpa teknik servisi mi, Xiaomi Turkiye'yi mi şikayet edeyim? Tuketici Hakem Heyetine başvurmamı soyluyorlar fakat surec 6 aya kadar uzayabiliyormuş. 6 ay sonra alacağım 4000 TL'nin bir değeri kalmaz acıkcası, hem fiyatlar artar hem para değer kaybeder. En hızlı ve en doğru sonucu nereden alabilirim?