Urunu 25 Nisan'da aldım. Elime 2 3 gun sonra ulaştı ve sorunluydu, dip ses sorunu vardı ve sesler oyunda boğuk geliyordu. İadeye gonderdim, neredeyse 1 hafta UPS Kargo'nun gelip teslim almasını bekledim. Toplu taşıma yasağı olduğundan, en yakın şube yurume mesafesi olmadığımdan kendim goturemedim.
Urun servise gitti ve orada incelendi. Yaklaşık 2 hafta sonra bana aynı urun sorun yok diye geri gonderildi. Kontrol ettiğimde boğuk ses olmadığını, dip ses olduğunu fark ettim ama bu sefer sadece ses gelirken dip ses oluyor. Mesela şarkı oynatınca en kısıkta anlaşılıyor ama şarkıyı durdurunca dip ses duruyor. Corsair'la iletişime gectim, eğer oluşturabiliyorlarsa iade oluşmuyorsa farklı muadil bir kulaklık ile değişim isteyeceğim. Kulaklık bana geri geldiği andan beri UPS Kargo'yu cağırıyorum ve gelmiyorlar, cağrı kayıtlarımı siliyorlar.
Ayrıca şunu da belirteyim, kulaklığı ben bana nasıl gonderildiyse aynı koli ile bantlayıp gonderdim. Onlar bana urunun paketi hasarlı geri gonderdiler (ilk servise gittiğinde). Nasıl gondereceğim? UPS Kargo gelmiyor adresime 10 gundur, her gun kayıt acıyorum ama ertesi gun siliniyor. Başka kargo ile gondermeye calışsam 40 50TL kargo parası alıyorlar, İtopya da bunu karşılamıyor. Ne yapabilirim? Sizce Corsair iade talebi oluşturur mu? Warranty RMA'dan gonderdim.
İtopya Corsair HS60 Pro iade işlemi
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- İtopya Corsair HS60 Pro iade işlemi