Oncelikle iyi gunler.
Nisan ayının 7'sinde haberim olmadan hattımın uzerine bir cihaz alınmış.(iPhone 12) bu bir sonraki ayki faturamıza yansıdı sonrasında gerekli yerlere şikayetimi bildirdim.(emniyet ve Vodafone evrak talepleri adreslerine) 2 hafta kadar bir bekleyişin ardından bu sabah Vodafone tarafından telefona mağduriyetimizin ispatlandığını ve gerekli işlemlerin yapılacağı mesajı geldi. Bende bunu bir Vodafone bayisine gosterdiğimde Vodafone'un bu konu hakkında bir işlem yapamayacağını savcılığa suc duyurusunda bulunmanız gerektiğini soyledi. Muşteri hizmetlerini aradığımda en kısa surede faturamızın duzeltileceğini belirtti ama ben bu bayideki arkadaşla cok inatlaştım sinir bozucu bir tipti herhangi bir hukuki surece başvurmayacaktım fakat, bayideki o cocuk sonrasında suc duyurusunda bulunmaya karar verdim. Bu işler nasıl oluyor hukuki surecler hakkında bir bilgim ve tecrubem yok acaba hic bu işlere girmeyip başımı ağrıtmasam mı ya da hukuki sureci başlatmam mı gerekir? Duşunceleriniz tecrubeleriniz varsa dinlemek isterim.
Herkese sağlıklı gunler dilerim.