Bir sure once Teknobiyotik'ten RX570 ekran kartlı bir sistem satın aldım. Bir sure sonra kart sorun cıkarmaya başladı ve teknik servise yolladık. Kart bozuk cıkmış ve bize şunu teklif ediyorlar: Dunya capında RX570 kartı kalmadı, biz size RX560 verelim ya da (1400TL) paranızı iade edelim.
Bu nasıl bir sacmalıktır? Ben sizden RX570 almışım, 560 değil. Kartın bozuk gelmesi benim sucum değil, onların sucu. Ustune bir de bana 560 vereceklermiş. Boyle bir durumda hatalarını telafi etmek icin bana RX580 vermeleri gereken yerde soyledikleri şeye bak! Kartın dunya capında tukendiğini soylediler fakat sitelerinde benim kartımın aynısı stokta "1" şeklinde gozukuyor.
Muhtemelen bu bozuk kartı birkac kişiye daha sattılar ve aynı hikaye tekrarlandı. Şimdi bana denk geldi. Bu dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Yarın iletişime gececeğim. Ya bana 0 RX570 ya da 580 verirler. Para iadesi falan sacmalık. 1400'e aldığım kart olmuş 4 bucuk bin lira. Bu parayı alsam işime yaramaz.
Hatalarını telafi etmezlerse Tuketici haklarına başvuracağım, hakkım olanı alacağım. Yarın olay nasıl sonuclanırsa buraya eklerim.
Teknobiyotik'e guveniyorum. Umarım guvenimi ve inancımı kırmazlar.
Teknobiyotik, bozuk RX570 yerine RX 560 oneriyor
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Teknobiyotik, bozuk RX570 yerine RX 560 oneriyor