“Hepsiburada” uzerinden “technobag” firmasından aldığım Lenovo Ideapad L3 modelli laptopumu mavi ekran hatasından dolayı 8. ayında teknik servise gonderdim, teknik serviste anakartın arızalı olduğunu bakımlarının yapıldığını format atıldığı soylendi, fakat bilgisayar geldiginde format bile atılmamıştı.
Laptopu ilk actığımda matkap sesleriyle birlikte surekli olarak kapanıp mavi ekranda donuyordu, tekrar teknik servise değişim talebiyle gonderdiğimde sozde butun testleri yapılmış olan laptopta fan arızası cıkmış ve değişim talebi onaylanmış. Ardından doa formu oluştururken “technobag” firmasıyla iletişime gecip iade istemediğimi birebir ya da muadiliyle değişim istediğimi belirttim, “technobag” benden başta para koparabileceğini duşunerek muadilini vereceğini iletti, ertesi gun para vermeyeceğimi soyleyince, ben değişim yapamam urun elimde yok muadilini de veremem, bunu ancak değişim kararı veren teknik servis vermeli gibi sacma yalanlar uydurdu.
Biliyorsunuz laptop fiyatları yukseldi ve 5250 liraya aldığım laptop şu anda 8-9 bin lira arasında bu sebepten iade almayı kesinlikle duşunmuyorum. Tuketici hakem heyetine gideceğim fakat daha erken nasıl cozebilirim? Teşekkurler.
Laptop değişim hakkını kullanamamak
Hukuk0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Laptop değişim hakkını kullanamamak