12 Kasım 2018 tarihinde aldığım guc kaynağı ben aldıktan bir sure sonra bozuktu ve teknik servise yolladım. Sıfır urun ile değişimi yapıldı. Aradan bir sure gectikten sonra bu urun de aynı şekilde bozuldu ve bunu da teknik servise yolladım. Yine değişimi yapıldı. Gelen urunde bu sefer Coil Whine sorunu vardı. Aynı gun kargoya verdim ve tekrar servise yolladım. Tekrar sıfır urunle değiştirdiler. Ve inanılması guc ama bu yolladıkları urunde de Coil Whine sıkıntısı vardı. 2 gun once bunu da tam kutu iceriği ile birlikte servise yolladım. Gonderdikten sonra mail de attım teknik servise. Herhangi bir şekilde değişim istemiyorum. Başka bir modelle değiştirin ya da bana sitede kullanım icin indirim kodu verin dedim. İlk başta tamam, muşteri memnuniyeti icin yapacağız falan dediler. Bugun aradım ve konuştum. Biz bir kontrol edelim size geri donuş yaparız dediler. 4-5 saat gecti aradan. Arayan soran yok tabii ki. Ben aradım tekrar. Kontrol ettik indirim kodu ya da başka urun veremiyoruz dediler. Ben de dedim ki madem kontrol ettiniz neden geri donuş yapmadınız? Yoğunduk vs. bir suru laf kalabalığı. Daha sonra onceki gonderimimde onerimi kabul eden teknik servis elemanını ornek gostererek, başka bir urun alıp fiyat farkını odemeyi kabul ettiğimi belirttim. Onu da yapamayız dediler. Daha once kabul edilmişti bu onerim dediğimde, "Şu an etmiyoruz urunun değişimi yapılacak tamam?" gibi bir cumle kuruldu. Ben de kotu bir soz sarf etmemek icin telefonu kapattım. Yolladıkları urunlerin iade edilmiş, sorunlu urunler olduğunu duşunuyorum ve bu yuzden başka urun yollamadıklarını duşunuyorum. Muşteri memnuniyeti onlar icin bir şey ifade etmiyor bence. Urunun marka, modelini onceki konularımda belirttim o yuzden tekrar yazma gereği duymuyorum. O konularda odak noktası guc kaynağıydı, bu konuda ise Teknobiyotik.