Monitorun fotoğraflarını ekliyorum. Rezalet resmen. Hakkımı da sonuna kadar arayacağım:
Vatan Bilgisayar servis rezilliği
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Vatan Bilgisayar servis rezilliği
-
26-10-2022, 00:15:52Merhaba arkadaşlar. Daha once de forumda actığım konularda belirttiğim uzere Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG249Q model IPS monitor satın almış ancak urunde cıkan aşırı derecede IPS glow ve beyaz ışık sızması sorunları yuzunden değişim talep etmiş ancak 16 gunun sonunda servisten olumsuz donuş aldığımı ve tuketici hakem heyetine muracaat edeceğimi soylemiştim. Bugun e-Devlet uzerinden başvuru yapıyordum, urunun evraklarını hazırladım. Ne olur ne olmaz diye bir de urunu kutudan cıkarıp kontrol edeyim hasar cizik var mı diye bir de ne goreyim. Adamlar hem urunu cok ozensiz bir şekilde paketlemişler, bir de uzerine ekran yuzeyinde bariz lekeler ayrıca monitorun ayağında gocuk mevcuttu. Urunu değişmek bir kenara dursun bir de urunu olduğundan daha kotu bir vaziyette tarafıma gondermişler. Hemen muşteri hizmetlerini arayıp durumu soylemek istedim ama kapalıyız diye cevap vermediler. Hemen urunun fotoğraflarını cektim ve hakem heyetine başvuru yaparken de durumu guzelce anlattım. Tum evrakları ve fotoğrafları da ekledim. Sizce bu durum lehime değerlendirilir mi yoksa "muşterinin kabahati" diye sucu ustume mi atarlar? Urunu servise teslim ederken gorevli kontrol etti ve "gorunumde sorun bulunmuyor" diye yazdı. Ama servis gonderdiği raporda bir de utanmadan "kullanıma bağlı lekeler ve cizikler var" diye yazmışlar.
Monitorun fotoğraflarını ekliyorum. Rezalet resmen. Hakkımı da sonuna kadar arayacağım: