11 Mart tarihinde MSI marka monitorumu guc gelmediği icin aldığım bostancı Vatan Bilgisayar'a teslim ettim. Yasal sureci sorduğumda "20 gunu bulur" şeklinde bir cevap verdikleri icin ne kadar fazla olsa da kabul ettim. Urunu teslim ettikten 3 gun sonra kontrol icin siteden servis formunu sorguladığım vakit;

"Yetkili serviste hazır" ibaresiyle karşılaştım. Hemen arayıp bilgi aldım fakat onlara bağlanmam yaklaşık 2 saat surdu. Her 40 dakikalık sıra beklememde hat kapanıyor ve tekrar aramam gerekiyordu. Bana verdikleri cevap urunun değişim olacağını soyledi. Adresmi kargolamak icin istediler verdim. Aradan yaklaşık 30 gun gecti. Korona muhabbetinden dolayı alttan almaya calıştım fakat Hepsiburada gibi mağazalar aynı gun kargo hizmetini sıkıntısız verirken Vatan Bilgisayar'ın 40 gundur urunu kargolamaması sinirimi bozmaya başladı. Her aradığımda bana "tek merkezden kargo cıkışı yapılıyor uzun surebilir, bekleyeceksin" cevabını verdiler. Her aradığımda bu muhabbetle karşılaştım ve 55 gun sonra arayıp kargolayacaktınız urunumu ne oldu? Dediğimde, "neyi bekliyorsun iade kararı cıkmış" dediler. Ben 55 gundur iade etmenizi mi bekledim gercekten dediğimde evet dediler. O zaman iade edin bekliyorum dediğimde 2 gun icinde gelir dediler. Emin misiniz 60 gundur bekliyorum cunku 20 gun demiştiniz oysa aynı muhabbet olmasın dedim.

"Beyefendi 2 gun dedim ya size" dedi bağırarak.

-Tamam dedim.

Aradan 1 hafta gecti. Hala daha ses Seda yok. Tekrar aradım tamam ben bankaya bilgi sağladım onlar size parayı yollayacaktır.

1 Hafta sonra.

-Beyefendi 15 Haziran'a ertelendi iade kararları yoğunluktan.
-Tamam teşekkurler dedim.

20 Haziran itibariyle 100 gun oldu. Aradığım vakit bana bankaya bilgi verilmemiş şimdi verdim dedi. 10 gun surer dedi yatması.

Hemen arkasından bir adam arayıp gel bostancı şubesine al parayı dedi.

11 Mart tarihinden bu yana 1700 Turk lirası Vatan Bilgisayar'dan bana gelmedi. Her şey bir kenara oraya buraya şikayet ettiğim halde geri donuş dahi yapılmadı. 100 gun boyunca monitorsuz kaldım. Defalarca yalan soylediler geciştirdiler. Eğer bu hafta da yatmazsa dava acacağım. Bu konuda haksız cıkmam mumkun mu? Ne yapabilirim?