Hepsiburada.com uzerinden Hepsiburada satıcısından almış olduğum ASUS VG249Q monitorumu beğenmediğim icin iade etmek istiyorum. Urun elime 11.06.2021 tarihinde ulaştı, 25.06.2021 tarihinde iade talebi oluşturdum (14 gunluk sure dolmadan), monitorun kolisini bandı yırtmadan acmak mumkun olmadığı icin bandı keserek actım, onun haricinde acarken olabildiğince dikkatli davrandım, yaklaşık 2 gun boyunca kullandım ve panel kalitesi gercekten hoşuma gitmedi. Duzgunce hic acılmamış gibi kutuladım.
09.07.2021 tarihine kadar kargoya vermem gerekiyor, bu sure zarfında da hepsiburada.com GAMERSARENA mağazasından başka bir monitor satın aldım, daha once Hepsiburada satıcısından monitor satın alıp iade konusunda sorun yaşayan oldu mu? Sorun cıkarıyorlar mı? Daha once de bir monitor iade surecim olmuştu GAMERSARENA satıcından ve hic sorun cıkarmadan iadeyi kabul etmişlerdi, acaba HB bu konuda sıkıntılı mı yoksa sorun cıkarmazlar mı?
Bu konuda yasal olarak deneyimi olan ya da daha once iade etmiş arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Ayrıca muşteri hizmetleriyle iletişime gecip satıcının numarasını istedim fakat net cevap vermediği icin buradan soruyorum.
@Hepsiburada
Hepsiburada monitor iade sureci
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Hepsiburada monitor iade sureci