Arkadaşlar selamlar. Şu konuyu dun actım ve durumu orada izah ettim. Telefonumu tamire verdim ve telefon yok oldu bugun babam şikayet etmeye gitti. Uyanık telefoncu babamın yanına gitmiş hocam beraber şikayet edelim diye. Ben size kısaca olayı tekrar anlatayım. Telefonum bozuluyor ve tamirciye gidiyor.(mahalle tamircisi bir daha gidersem Allah beni bildiği gibi yapsın) tamirci adam buna yazılım atılması lazım diyor. Yarın bunu alın diyor. Bizde ertesi gun gidiyoruz ve adam telefonu yapamadığını yazılımdan başka sorunu olduğunu belirtiyor. Bunu İzmir gotureyim orada hallederler diyor ve bizde onaylıyoruz C, unku başka yapabilecek yer yok. Bırakıyorum telefonu cunku başka yapabileceğim bir şey yok. İzmir'e goturuyor ve bizi 1 aya yakın goturdum işte yapılıyor ayaklarıyla bekletiyor. Sonunda telefon oluyor ve (burayı iyi okuyun birden fazla karakter gececek) telefonu benim bıraktığım tamirci bizi arıyor ve telefonun orada yapıldığını belirtiyor. Ertesi gun almaya gittiğinde orada tamir eden usta telefonları karıştırmış ve benim telefonumu başkasına vermiş. Yapan usta alan adamla iletişime geciyor. Telefonu alan adam ben bunu artık vermem diyor. Gerisini ustu bıraktığım konudan okuyabilirsiniz. Yazarsam cok uzun olacak. İşte telefonun karıştığı dun belli oluyor. Bugun babam adamları şikayet etmeye gidiyor ve uyanık tamirci babama 'hocam adliyeye beraber gidelim bende geleyim diyor'. Babamda bu adamı alıp yanına gidiyor.
Sonrasında telefonumu İzmir'de yapan adam ve teslim alan adamı şikayet ediyor babam. Mahalle tamircisi ise kafası rahat. Bu adam tanıdık olduğundan babam şikayet etmiyor. Babam eve geldiğinde soruyorum işte baba hepsini şikayet ettiniz değil mi diye? Oğlum (adamın adını vermeyeyim.) X kişisi mahalle tamircisi oluyor. X abinle birlikte şikayet etmeye gittik şikayeti ettik. Bende babamın o adamla gittiğini duyunca resmen sinir hastası oluyorum. Aramızda surtuşme oluyor. Şimdi babamı butun gucumle ikna etmeye calışıyorum. 2 kişi şu anda şikayet edildi. Bunlar telefonumu başkasına veren usta ile teslim alan adam. Şimdi biz telefonu bizden alan mahalle tamircisini şikayet edebilir miyiz? Acıkcası zararımı mahalle tamircisi karşılaması icin mesaj atacağım. Uzlaşma yoluna gideceğiz ilk. Adam terslerse yarın şikayete gitsek haklı olan biz mi oluruz o mu?
Telefonları karıştıran tamirci şikayet edilmeli mi?
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Telefonları karıştıran tamirci şikayet edilmeli mi?