Selamlar. Direkt konuya giriyorum. Bundan once Redmi Note 9 Pro telefonum bozuldu. Garantisine gonderdik ve anakart arızası gibi bir şey dendi ve 2350TL fatura cıktı ve biz de odemedik. Telefon elimize geri geldi. Biz de arkasından ilcemizdeki bir bilgisayar, telefon işlerini yapan bir adama goturduk. Bu adam once kendisi telefonu yapmaya calıştı ve başaramadı. Arkasından ben bunu İzmir'e gotureyim orada yaparlar dedi. Kendin İzmir'in ilcesinde oturuyorum bu arada. İşte İzmir'e goturdu orada tamircilere bıraktı. Arkasından belirli bir sure gecti ve telefonum olmuş. Bugun telefonumu İzmir'e goturen adam aradı ve dedi ki. (olay burada kopuyor, soylediklerini aynen yazıyorum.) Ben de olayı babamdan duyduğum kadarı ile anlatıyorum. Hocam senin telefon oldu ama şoyle bir sıkıntı var. Telefonu bıraktığım adam senin telefonunu tamir etmiş ama senin telefonu başkasına vermiş. Evet yanlış duymadınız başkasına vermiş. Adam daha başka telefonu varken gidip benim telefonumu almış. Telefonumu alan kişiyle irtibata gectik. Adam diyor ki ben bu telefonu geri vermem. Aynen gorduğunuz gibi adam telefonumu geri vermiyor. Adamı aradık acmıyor. Mesaj yazdık bir geri donuş yok. Ne yapmamız gerekli? Adamdan yarına kadar mesaj gelmez ise telefonu verdiğimiz kişiden, telefonu yapan ustadan ve telefonu alan adamdan şikayetci olacağız. Telefonumu adam geri vermez ise ne yapabiliriz?