ViewSonic VX2458- C-MDH monitorumu Hepsiburada.com uzerinden almıştım. Neredeyse 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Temmuz ayında 1. yıl olacaktı. 1 ay once, siyah ekran da beyaz nokta, beyaz ekran da ise siyah cizgi olarak gorunen olu pixel cıktı. 2 defa oldu bu. 2 kere de olduğu zaman fotoğraflarını cektim. Servisin telefonlarına ulaşamadım, bakmıyorlardı. Neyse mail olarak ulaştım. Cektiğim fotoğrafların ilk olarak 9/05/2021 2. olarak 25/05/2021 geldiğini soyledim fotoğraflarını ve faturasını attım. Sonra bana kod verdiler ve bunun ile gonderim sağlanmasını soylediler. Monitoru servise gonderdim. Ve bana standart olduğunu, sorunu goremediklerini soylediler. Ben de tekrar anlattım. Bunun sureli aralıklarla geldiğini goremeyebileceklerini ve goremezseniz ne olacak diye soyledim. Yine bana standart vs. dediler. Ben de sorunun neden kaynaklandığını soylediğim de cevap vermediler. Sonra tuketici hakem heyetine başvuracağımı soylediğim de tabii ki bu sizin yasal hakkınız. Buna yorum yapmamız doğru olmaz, ama tekrar gonderirseniz uzun sureli test yaparız vs. gibi şeyler soylediler. Ve elimde kaldı monitor. Bunların servisine de KVK bakıyormuş bu arada. Tuketici hakem heyetine başvurmaktan başka bir secenek bırakmadılar. Sozde iyi firma. Buradan kesinlikle bir şey almayın. Sizin de gormeniz icin fotoğrafını ekliyorum. Aldığım zaman fiyatı 1500 TL'idi. Şimdi 2000 TL olmuş..

Surprizbozan: 9/05/2021 İlk geldiği zaman

Surprizbozan: 9/05/2021 İlk geldiği zaman 2. Fotoğraf

Surprizbozan: 25/05/2021 2. Geldiği zaman

Surprizbozan: 25/05/2021 2. Fotoğraf

Surprizbozan: 25/05/2021 3..Fotoğraf