Arkadaşlar merhaba. Vatan Bilgisayar'ın bir şubesinden kasa topladım. Montajını falan hep onlar yaptı, kasayı eve getirdiğim zaman guc unitesinde bır sıkıntı olduğunu gordum. Sıkıntı guc kablosuna en ufak bir temasta kasanın elektriği gidiyor ve ne kadar acma tuşuna basarsam basayım PC acılmıyordu. Bunun uzerine hemen Vatan'ı aradım ve durumu bildirdim bana aldığım yere gitmemi soyledi. Ben de hemen PC ’yi aldığım yere goturdum ve sorunu anlattım. PC parcalarını sokup takmasını bilmediğim icin kasayı komple icindeki parcalarla goturdum. Bana bir servis takip kağıdı verdiler, kağıtta muşteri istediği iade yazıyor ancak ben urunu iade etmek değil sadece bozuk olan parcanın değiştirilmesini istiyordum. Arkadaşlar konuyu acmamın sebebi benimle aynı durumu yaşayan kişiler varsa aklımdaki şu soruları cevaplamalarını rica ediyorum.
1-) Urunu kac gun sonra geri aldınız.
2-) Ben kasayı komple icindeki parcalarla vermiş olduğum icin urun iadesi yapıldığında yeni bir urun yerleştirip montajlı olarak mi yoksa hediye ceki gibi bir şey mi verecekler? şayet hediye ceki verip başka bir kasa alırsam montajını yaparlar mı?
Urunu alalı daha 1 hafta bile olmadı yarın tam 1 hafta olacak ve servise verdiğim zaman urun daha 4 gunluk bir urundu. Şimdi şunu diyebilirsiniz kardeşim urunu 3 gun kullanmışsın daha yeni mi gordun bu sorunu?
Arkadaşlar urunu 3 gun kullanmadım, pazartesi gunu aldım ve montajının yapışması icin oraya bıraktım ancak yoğunluk olduğu icin bana perşembe gunu almamı soylediler.
Vatan Bilgisayar urun iadesi
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Vatan Bilgisayar urun iadesi