Hepsiburada 14 iş gununu gectiği ve tekrar satılabilirliği bozulduğu icin urunu geri almıyor, beni doğrudan servise yonlendirdi. Yarın sabahtan kartı kargoya teslim edeceğim, karta değişim cıkması icin yapabileceğim ekstra neler var yardımcı olur musunuz? Gercekten uğraşmak istemiyorum, kartı 3600 liraya indirimden aldım diye seviniyordum...
Servis Point ve MSI RTX 2060 Super Armor O.C. Coil Whine
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Servis Point ve MSI RTX 2060 Super Armor O.C. Coil Whine
-
26-10-2022, 00:05:44Herkese merhaba. Urun 9 Mayıs 2020 tarihinde tarafıma teslim edildi, Koronavirus dolayısıyla şirketlerin yavaş calışması bir kenara araya Ramazan Bayramı ve 19 Mayıs Ataturk'u Anma, Genclik ve Spor Bayramı girince sistemin diğer bileşenleri elime oldukca gec ulaştı. Son parca olan SSD'yi gectiğimiz hafta salı gunu takabildim.
Bu gelene kadar da SSD yerine HDD ile kullandım. Sistemi bayramda PSU gelmediği icin bayramdan once calıştıramadım ve ilk defa 22 Mayıs 2020 tarihinde butun parcaları tamamlayıp calıştırabildim. İşletim sistemini kurduktan sonra hemen CS:GO'yu actım ve ekran kartının Coil Whine yaptığını gorunce moralim cok bozuldu. Gecen hafta gondereyim mi gondermeyeyim mi diye cok duşundum ve gondermedim. Hafta sonu tatilimde sistemi kullanırken sesten aşırı derecede rahatsız oldum ve servise gondermeye karar verdim.
Hepsiburada 14 iş gununu gectiği ve tekrar satılabilirliği bozulduğu icin urunu geri almıyor, beni doğrudan servise yonlendirdi. Yarın sabahtan kartı kargoya teslim edeceğim, karta değişim cıkması icin yapabileceğim ekstra neler var yardımcı olur musunuz? Gercekten uğraşmak istemiyorum, kartı 3600 liraya indirimden aldım diye seviniyordum...