İncehesap'dan ASUS ROG STRIX RTX 2070 sipariş ettim. Kutudaki koruma bantları sağlamdı, urunun statik elektrik poşeti biraz delinmiş, daha onceden acıldığına dair bir bant izi yoktu. Radyatorun bir kısmı hafif yamulmuş. Ama internette ROG STRIX 2070 videoların hepsine baktım hepsinde arka plaka jelatini vardı. Benim urununde yoktu ve fanların ustundeki logo ve ASUS yazılı kağıtlarında kılcal cizikler doluydu galiba urun sıfır değil sizce. Bir de en onemlisi İncehesap ile konuştum derdimi anlattım aynı bunları değişim istediğimi urunu indirimli fiyata aldığımı iade olursa aynı modeli alamıyacagımı soyledim onlarda anlayışlı bir şekilde değişim talebinizi oluşturun ve gonderin dediler bende telefonda emin olmaz icin tekrar sordum. Urun iade olmaz değil mi sadece değişim istiyorum dedim. Evet sıkıntı olmaz dedi hesabımdan değişim talebi oluşturdum yarın anlaşmalı kargo ile gonderimini sağlayacağım. Aklıma takılan bir soru ise İncehesap değişim yazdığımda. Google'da cok fazla şikayet var cok uzun surduğunu. Urunun sahibine sorulmadan aynı urun tamir edilip tekrar gonderildiği. Cok uzun 1 ila 1.5 ay bekledikleri vb bir suru şikayet gordum. Ve değişim icinde galiba ilk yetkili servise gidiyormuş onlar test ediyormuş. Onların kararına gore değişim/iade yapıyorlarmış. Yani bu urun şimdi ayıplı mal. Oluyor diye biliyorum. Ben tamir vb bir şey istemiyorum birebir sıfırı ile değişim istiyorum. Sizce dedikleri gibi direk değişim yaparlar mı? Muşteri hizmetleri ile konuşma kayıtlarım duruyor. Sistemim şu an gelmedi ekran kartını donanımsal olarak test edemedim zaten etmekte istemiyorum sıfırını istiyorum ne gibi yol izlemem lazım?
Eğer değişim değil de servis tamir vb şeyler istemiyorum o yuzden direk iade talebimi oluşturmak lazım o zaman o fiyata o kartı bir daha bulamam bilgisi olan arkadaşlar lutfen yardımcı olursa cok sevinirim.