Yaklaşık 2 sene once GameEkstra'dan Corsair Void RGB Wireless SE (Yellowjacket) urununu 500₺ fiyatına satın almıştım. Urunde cızırtı sorunu vardı ve 11 Ocak tarihinde urunumu arızalı olduğu gerekcesiyle Bahcelievler GameEkstra'ya elden teslim ettim. Ardından telefon ile bilgilendirileceğimizi ve kendi siteleri uzerindeki teknik servis kısmından gelişmeleri takip edebileceğim soylendi. Ardından 1 hafta gecti ses soluk yok. Neyse hal boyle olunca Bahcelievler şubesine kendimiz gittik. Urunu servise yolladıklarını soylediler. Neyse aradan 1 ay gecti yine ses seda yok. Tekrardan mağazaya uğradık ve bize urunle birlikte birkac corsair marka urunun daha gittiğini ve henuz gelmediğini soylediler bu surecte artık beklemekten başka caremiz yoktu. Tabii yine bilgilendirilmedik. Bir sure sonra zaten bu COVID-19 meselesi cıktı ve asla cevap alamadık. E-postalar gonderdik, telefonlar actık fakat nafile. COVID onlemlerinin azaltılmasıyla birlikte bugun (1 Haziran) telefonla goruşebildik. Urunun tamirinin olmadığını ve fatura fiyatından kendi mağazalarından urun almak uzere cek verileceğini soylediler.
Şu anda 500₺ ile o kapasitede bir kulaklığı alamam. Doların artmasıyla birlikte benim urunumun aynısı itopya sitesinde 1200₺
Urunum VOID Wireless SE olduğundan dolayı uretimi durmuş muhtemelen ama onun muadili olan VOID PRO Wireless falan vermeleri gerekmiyor mu? Onu talep edemiyor muyum?
Corsairin garantisinin iyi calıştığını duymuştum. Hemen boyle bir fiyat iadesi işine girişirler mi bilmiyorum.
Muadil olan urunu istemekte ısrar etmek gibi bir hakkım var mı?
Yoksa boyun eğip parayı kabul mu etmeliyim?
İade surecindeki urunumun muadilini ya da kendisini istiyorum
Hukuk0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- İade surecindeki urunumun muadilini ya da kendisini istiyorum