A7 2018 Telefonumu 28.04.2020 tarihinde servis kabul etti. Şikayet sebebim telefonumun acılmaması idi, muhtemelen anakartta bir sorun var. Servis telefonla arayıp ekranın kırık olduğunu(ekranın en ust kısmında, sadece estetiği bozan bir kırık vardı ve telefonun dokunmatik aksamı sorunsuz calışmaktaydı), bu nedenle telefonun anakartının da garanti dışı kaldığı belirtildi. 500 TL ekran değişimi icin ucret odedim. Daha sonrasında arayıp ekran değişimi yapıldığı, anakarta dışarıdan mudahale olduğu icin anakartın da değişmesi gerektiği, ekstradan 800 lira masraf cıktığı belirtildi. 800 TL odemeyi kabul etmedim ve cihazın ekranının değiştirilip bana gonderilmesini talep ettim. Cihaz tam bir ay sonunda elime ulaştı, ekranı değişmesi gereken cihazın ekranı kasten parcalanmış, onceden sorunsuz kullanılan ama uzerinde birkac cizik ve deforme bulunan (urun bilgi formuna da aynen boyle yazılmış, fotoğraflar alta ekleyeceğim) ekranım tamamen kullanılamaz halde ve 500 lira iadem yapılmamış! Hem para alıyorsunuz, hem bildirim yapmadan ekran değişimi yapmıyorsunuz, hem de calışan ekranımı adeta paramparca edip gonderiyorsunuz! Soylenecek soz yok!

Yarın ilimdeki Hakem Heyeti'ne başvuracağım, ayrıca bu durumu Samsung yetkililerine de iletmiş bulunuyorum. Surecin sonuna kadar takipcisi olacak ve haklarımdan vazgecmeyeceğim.

Bu durumla ilgili yapabileceğim başka bir şey var mı?