Arkadaşlar merhaba ben bundan 1 hafta once Instagram'da bir mağaza gormuştum ve aradığım tişortu orada buldum 60 TL gibi kargo dahil bir fiyatı vardı bir anda boşluğuma geldi ve araştırmadan sipariş verdim o hafta da 4 gunluk yasak vardı her neyse ben bu yasağın cumartesi gunu siparişi verdim pazartesi gunu bir araştırma yaptığımda dolandırıcı olduğunu gordum ve iptal etmek istediğimde siparişiniz kargoya verildi (sokağa cıkma yasağında nasıl verdiler bilmiyorum ama ) iptal edemem dedi bende kapıya gelirse parasını odemem geri gonderirim dedim ondan sonra bir şey yazmadılar neyse perşembe gunu kapıma kargocu geldi boyle bir siparişiniz var 60 TL odeme tutuyor diye bende bunu iptal etmiştim geri gonderin dedim kargocu da tamam dedi gitti şimdi de saat 18.30 civarlarında aradılar ve urunu pazartesi gunu almazsanız sizi savcılığa vereceğiz dediler bende ne alaka benim iade etme hakkım var tişortu istemiyorum iade ettim dedim arayan kadın gumruk Mali ve bizim mağazamız yok iade edemezsiniz bende gidip nereye veriyorsanız verin dedim kadın bağırarak kapattı sizce bir şey olur mu?
Bir de yazıyı yazmamda ki amac lutfen boşluğunuza gelip Instagram'dan hicbir şey sipariş etmeyin sacma insanlarla uğraşıyorsunuz ne olur ne olmaz o sayfanın ismini paylaşmıyorum.
Instagram siparişi
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Instagram siparişi