2 gun kullanılan GM9 Pro iade edilir mi?
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- 2 gun kullanılan GM9 Pro iade edilir mi?
-
26-10-2022, 00:00:33Kardeşim ve bana 2 adet GM9 Pro aldık. Benim telefonumda herhangi bir sorun yok ama kardeşim ha bire mızırdıyor. Ergen diye sesimi cıkarmıyorum. Ben zaten universite sınavına odaklandığım icin sesimi cıkartmıyorum. Ama kardeşimin telefonunda birkac sorun cıktı. İlk aldığımızda parmak izi okuyucusu calışmadı bizde aldığımız gun gittik teknik servise verdik sabah telefonu geri aldık ve sorun cozulmuştu ancak bu sefer de diğer sorunlar baş gosterdi. Telefonun sol arka ust koşesinde kasayla arka kapağın birleşme noktasında toplu iğne ucu kadar bir cizik gorduk. Ve arka kapakta ses cıkartıyordu. Zannımca arkasını acmış servis. Kardeşim hem bundan şikayetci hem de telefonun ekranının ortasının sol cerceve kısmında sanırsam aydınlatma sorunu var. Arka plan ışığı fazla veriyor ve beyaz bir parlama var kısaca. Belki de arka plana koyduğu sacma sapan duşuk cozunurluklu fotodan olduğunu duşunuyorum. Şimdi biz bu telefonu sıfırlasak etiketlerini yapıştırıp kutusuna koysak iade edebilir miyiz? Altı ustu 3 saat ya kullandı ya kullanmadı. Bu ergen sıpanın mızırdama nedeni daha ust bir modeli gozunu kestirmiş ondan yani.