Selamlar, Corsair Turkiye dist. Ekibi penta sanırım oncelikle garantileri cok berbat.
Garantisi olan Corsair K65 RGB MX Cherry sol tuş diğerlerine gore daha az algılaması iCUE yazılımında ara ara duşmesi problemleri ile penta garantiye gonderdim. Garanti bir sorunu yok diye gondermiş ama urun nasıl geldi... Urun gonderdiğimde sorunların yazarak gonderdim urun bana tekrar geldiğinde icinde maket bıcağı ve bilek desteğinin kırıldığını gordum.

Video:

En doğalında videoyu cekip taraflarına gonderdim. Arkadaşlar o kadar umursuz ki mail 2 defa mailimi gordunuz mu dediğimde donuş yaptılar. Olayı anlattım konu ile ilgileneceği soylediler daha sonra urunu taraflarına gonderdim. Surec cok yavaş işliyor ve mailleşme devam ediyor.

Klavyede sorun olduğu goruldu ve tarafıma değişim/iade icin donuş yapıldı bende klavyeye ihtiyacım var diyerek değişim talebinde bulundum.
Corsair RMA calışan arkadaş bana elimizde olmadığını dilerseniz.

Merhaba;
Ucret almadan birebir,
210216783 Corsair CH-910D019-TR K60 Pro RGB Cherry vıola Turkce mekanık oyuncu klavyesı.
10$+KDV fark ile bununla değişebilir.
210216780 Corsair CH-910D018-TR K60 Pro RGB Cherry MX Low profıle Turkce mekanık oyuncu klavyesi.

İle değiştirileceğini soyledi. Ben de gidip internet ve yabancı forumlardan konuyu araştırdım:

Bana verecekleri klavye global pazarda 80 dolar civarında Amazon'da ise 89-99 dolar civarında. 10$ ucret istedikleri klavye ise 99$ civarında. Benim onlara gonderdiğim klavye ise 130 $ civarında. Corsair Discord adresinde yabancı arkadaşlara sorduğumda bir ust marka model ile değiştirmeleri gerek nasıl olur da bir alt modeli ustune para isteyerek gonderirler diye dalga gectiler

Detaylar aşağıdaki ekran goruntulerinde vardır: