Size başımdan gecen hikayeyi anlatayım.

En son 1 veya 1.5 sene once temizlik ve macun değişimi yaptırdım. Bu arada Acer Aspire 5750G sahibiyim. Bunun icine ulaşmak resmen olum gibi bir şeydir. Genelde X adlı tamirciye giderdim. Gecen hafta gittiğimde laptopu eline alır almaz "ben bunu yapmam gotur bunu" dedi. "Isınıyor, sıkıntı cıkarıyor" dedim, "bunlar hep boyle git" dedi ve bana soğutucu satmaya calıştı. Soğutucum var deyince laptopu kaldırıma koyup uzerinden hava tuttu ve "tamam anca bu kadar olur bunun işi" diyerek yolladı. Hatta cıkarken bana kasa değiştirme talebinde bulundu. Ucuz dese bile olumsuzdum fakat yine de fiyat sorunca 450 TL gibi rakamlar verdi. Hayır dedim cıktım. Bende dun Z adlı tamirciye gittim ve oraya verdim. Laptopun icini acana kadar kasası kırıldı. X adlı yer icindeki menteşeler olsun, kasanın ayak bolumleri olsun hepsini kırmış. Japon ile tutturmaya calışmışlar ve yapışkan bazı yerlere akmış. İcindeki pek cok soket yerlerini kırmışlar ve kağıt karton ile tutturmaya calışmışlar. Geri donuşum kutusundan hallice olan ic kısmında bir de Wi-Fi adaptorunun kablosunu fanın yani pervanenin icinden gecirmişler. Klavye artık yok bir daha asla calışmayacak dedi cunku onunda ayakları yok. Hoparlorden cok az ses geliyordu, sol tarafın kablosunu kopartmışlar. Bunları kendim canlı canlı gordum, tamirci bir taraftan laptopu tamir ediyordu, diğer taraftan onceki tamirciye sovuyordu. En sonunda iş bitti, tamirci 60 TL gibi fiyat sundu bana ve gercekten ucuza halletmiş oldum.

Eve gelip deneme yaptım ve boşta 70 derece olan PC, şu an 32 derece. Oyunda 90 dereceleri zorlarken şu an 60'ı gecemez oldu. Dış kısmına gelecek olursak, cizikler ve catlakların kotu goruntusunu kapatmak icin, kendim evde olduğu kadar kaplama yaptım. Yasaklardan sonra X adlı yer icin şikayet etmeyi duşunuyorum.

Dosya Ekleri 1.jpeg 1.016,1 KB · Goruntuleme: 65

2.jpeg 745 KB · Goruntuleme: 73