Yakın zamanda RX590'lı bir bilgisayar topladım parcalarımın tamamını da Hepsiburada'dan aldım. Ekran kartımın satıcısı Hepsiburada'nın kendisi. Sapphire RX 590 Pulse kartımda WattMan sorunu cıktı. Ben de ekran kartını aldıktan sonra 14 iş gunu dolmadan iade talebi oluşturup kartı kendilerine gonderdim. Beni arayıp kartımın servise gidip incelenmesi gerektiğini soylediler. 3 farklı temsilci ile goruştum 14 iş gunu icinde cayma hakkımı kullanmak istedim ancak elektronik urunlerde servis raporu gerekiyormuş. Kartımda herhangi bir Fizik'i cizik eziklik vs. yok. Ekran kartımın kutusunda kucuk bir yırtık bile bulunmuyor sadece ambalajı acıp bilgisayarıma takıp kullandım 7-8 gun. Kartımı iade icin geri kargoya vermeden once kartımın her acıdan fotoğraflarını ve videosunu cektim arka planda Google aracılığı ile tarih ve saat bulundurarak.
21 iş gunune kadar incelenmesi icin sure verdiler. Sormak istediğim şu. Bu surecten sonra bana herhangi bir suc yıkabilirler mi? Para iademi alabilir miyim? Kartımda WattMan dışında hicbir fiziksel donanımsal sıkıntı bulunmamaktadır.
Hepsiburada Ekran Kartı İadesi Nasıl Yapılır?
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Hepsiburada Ekran Kartı İadesi Nasıl Yapılır?