Hepsiburada Arızalı Gelen Monitor
Hukuk0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Hepsiburada Arızalı Gelen Monitor
-
25-10-2022, 23:53:58Merhaba kendi monitorum bozulduğu icin yeni monitor almak zorunda kaldım.Monitoru 25 Nisan da sipariş verdim 27 Nisan da kargoya verilecek olarak gosteriliyordu, ancak defalarca aramama aciliyetimi bildirmeme rağmen faturası basılmış kargoya verilmiş ancak kargo firması duzenlememiş gibi şeyler soylediler ve aras kargoya verildiğini soylediler ancak 5 mayısta urun yurtici kargoyla gonderildi ve takip numaraları bana ulaştı 7 mayısta da urunu teslim aldım. Kargoyu aşağıda kontrol ettim herhangi bir hasar yoktu eve cıkarıp kurulumuna başladım, panelin ustunde renk farklılığı gordum jelatin olduğunu duşundum neyse kurdum monitoru ve korkulu ruyam gercek oldu monitor ortadan ikiye ayrılmış gibi panel arızalı direk hepsiburadayı aradım ve durumu belirttim iade gondermemi soylediler iade başvurusunu onlar acamadı daha teslim edilmiş olarak sisteme duşmemişti 2 gun sonra iade başvurusunu yapıp gonderi kodunu alabildim. Pazartesi gunu ilk iş geri gondericem ama canım cok sıkıldı yazılım muhendisliği oğrencisiyim ve ayın 15ine teslim etmem gereken projelerim var şimdi elimde bilgisayarda yok hadi hocalardan ek vakit istedim belki verdiler duşuk ihtimal tabi, bu urunun iadesi 3 ayı buluyormuş insanlar hep mağdur olmuş once servis raporu alın diye geri yolluyorlarmış sonra serviste ilk 14 gun onlara yollamanız lazım diye soyleyip geri yolluyormuş vs vs surec cok uzuyormuş ben bu konuda ne yapabilirim her gun sinir stres akıl verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. @bilgisayarKurdu
sorun burada gozukuyor tam ortası.