Ekran kartı değişiminde THH kararı ne olur?
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Ekran kartı değişiminde THH kararı ne olur?
-
25-10-2022, 23:53:30Arkadaşlar bende XFX RX 570 8 GB ekran kartı vardı arızalandı ve servise gonderdim (oksit bilişim) servisten bana sormadan değişim kararı cıktı ben urunumun şimdiki fiyatı ile aldığım zamanki fiyatı arasında fiyat farkı olduğundan dolayı değişmesini istediğimi belirttim bana değişim icin aldığınız firmayı arayın dediler aldığım yeri aradım onlar acana kadar fiyat iadesi mi ne yapmışlar aldığım yer en sonunda actı bizde ekran kartı yok değişimi servis yapar oradan fiyat iadesi kararı cıktıysa yapacak bir şey yok dediler sonra tekrar servisi aradım bu sefer de ucret iadeniz yapılmıştır bu yuzden ve ayrıca elimizde ekran kartı olmadığından değişimi yapamayız aldığınız firmayı arayın dediler. Boyle sucu birbirlerine atıp durdular her yerde şikayet acıp durdum N11 de değişimi servis yapmalı ancak aldığınız urun elektronik olduğundan dolayı biz fazla bir şey yapamıyoruz dediler. Şimdi THH'ye başvurdum o da 6 ay ile 1 yıl arası sonuclanıyormuş sizce beni haklı gorurler mi haklı gorurlerse değişimi kim nasıl yapacak? Bir de boyle tecrubeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.