Tekrar merhabalar, Acer garanti servisi laptop hakkında yanlış bildirimde bulundu link atmış olduğum konunun devamı olarak yazıyorum. Forumdan gerekli desteği bulamadım, belki bu sefer yardımcı olan kişiler olur lutfen boş yapacaklar yazmasın. Laptop kargoyla bana tekrar geri gonderildi ve cihaz geldiğinde 16 GB RAM 4 olarak ve bence HDD sorunsuz olmasına rağmen laptopta sadece SSD gozukuyordu. Muşteri hizmetleri zımbırtısını aradığımda laptopa mudahale edilmedi dedi ama HDD calışmıyor RAM eksik ve format atılmış dediğimde ise SS atmamı laptopu geri yollamamı istediler. Mecburiyetten geri yollamak uzere kargoya verdim. Pazartesi ellerine ulaşacak. İstanbul'da olsaydım zaten olay cıkartırdım fakat bulunduğum şehir maalesef uzak. Muşteri hizmetlerinin hicbir şey bildiği yok cıldırmak uzereyim. Hepsiburada'ya yazdım haber bekliyorum. Eğer sağ salim ulaşmazsa tuketici hakem heyetinden tutun Hepsiburadası'na ve Cimer'ine Şikayetvar'ına yazacağım. Muhendislik okuyorum az cok bende anlıyorum. Şaka gibi durumla karşı karşıyayım. Durum guncelleştikce buraya yazacağım belki bilen biri yardımcı olur ya da Acer alacak varsa teknik servisten uzak dursunlar.