Merhabalar,

2020 yılında N11'den kulaklık satın aldım. Kulaklık 2 ay once bozuldu ve mağazaya geri yollamam gerektiği onların garantiye yollayacağını soylediler. Ben de N11 yetkililerinin bana soylediğini yapıp adresimi telefonumu sorunun ne olduğunu bir kağıda yazıp bana verilen adrese yollamamı soylediler. Bende dedikleri gibi yaptım fakat 2 aydır kulaklık gelmiyor N11 yetkililerine durumu ilettiğimde bana biraz beklememi soylediler 10 gun sonra yollanacakmış mağazayla goruştum dediler. Tabi ki boyle bir şey olmadı. Biraz zaman sonra tekrardan ulaşmaya calıştığımda urununuzu baştan yollayacaklarmış dediler fakat bugun bana gelen bir SMS ile yeni urun yollanmayacağını para iadesi olacağını soylediler. Mağazaya ulaşamıyorlarmış ve yapacak bir şeyleri yokmuş.

Defaatle soylememe rağmen para iadesi istemediğimi soyledim ya onarılsın ya da urunum yeniden yollansın istiyorum diye. Onca vakitten sonra dolar değer kaybediyor aradaki para farkını anlayamıyorlar mı bilmiyorum ama bir sorun olduğundan muşterinin uzerine yıkılmasından da bıktım. Tek yapmaları gereken garantiye yollayıp urunu geri yollamak bu kadar kendilerine zarar bile gelmeyecek normalde aracı firmalar sonucta. Ben de tuketici hakem heyetine gidip urunun yeniden yollanmasını ya da en azından ceza falan verilsin diye uğraşmak istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla boyle bir hakkım var diye biliyorum. Daha once boyle durumlarda uğraşmayıp deyip salıyordum ama yetti artık biz bir şey demedikce daha cok uste cıkıyorlar bıktım artık bu işten.

Tuketici hakem heyetine başvursam sizce sonuc alabilir miyim? Yoksa uğraşmaya gerek yok kabullen mi diyorsunuz tavsiyelerinizi bilmek isterim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkurler.