Merhabalar, aşırı garip bir konu ile karşınızdayım, TT ile sozleşmem 4 Eylul tarihinde bitiyordu ve altyapı calışmaları devam ettiği icin aboneliğimin son gunu hattımı dondurdum. 22 Eylul tarihinde ise altyapı işlemlerimiz bitti. NetSpeed'e gecmeye karar verdim ve aboneliğimi NetSpeed'e taşıdım. 25 Eylul'de işlemler tamamlandı ve artık NetSpeed abonesiydim.

Dun itibarıyla yani 5 Kasım tarihinde telefonuma bir SMS geldi, TT'ye ait 289 TL'lik bir borc gozukuyordu, muşteri hizmetlerini aradığımda ise bu borcun cayma bedeli olmadığı, taahhutsuz kullanım ucretinin olduğunu belirttiler ve NetSpeed transferimin hala onaylamadığını soylediler (2 aydır NetSpeed kullanıyorum, TT onaylamasa nasıl geciş yapıp 2 aydır kullanıyor olabilirim?). Konuştuğum muşteri temsilcisi yetkilisi ile konuştuktan sonra bir kayıt acıldı ve 5 Kasım tarihinde e-Devlet'ten de kontrol ettiğimde aboneliğimi kapattıklarını gordum fakat borc hala gozukuyor. Yani NetSpeed'e gecmeme rağmen sanki hala TT'nin abonesiymişim gibi bana taahhutsuz kullanım ucreti yansıttılar.

Bu konu ile ilgili onerileriniz nedir, ne yapmam gerekir?