Arkadaşlar hepinize merhaba, alt yapım 55 MB hız destekliyor dediler 50 MB download 8 MB upload olan pakete geciş yaptım.
Gittim bunun icin 400-500 TL para odedim VDSL modem aldım ancak aldığım hız 32 MB upload da 4 civarı.
Muşteri hizmetlerini aradım biz şu an guncelleme yaptık buradan 50 olarak veriyoruz bir sorun yok dediler, saha ekibi gonderin diyorum yok ozel ucretli ekip gonderebiliriz anca diyorlar zor bela ekibi gonderdiler, ekip geldi dışardaki porta 35'den fazlası gelmiyor sizin ev ici ya da modem ile alakalı bir sorununuz yok dediler.
Şimdi seruvenimiz başlıyor. Ekip gider gitmez muşteri hizmetlerini aradım ekip kaydı kapatmamış dediler, 1 gun kaydı kapatmalarını bekledik tekrar kayıt acabilmek icin. Neyse kaydı actık, cumartesi gunune randevu verdiler 8:30-13:30 olarak. Gelmediler, aradım neden gelmedikleri belli değil akşama kadar bekleyin gelmezlerse pazartesi sabaha tekrar randevu oluşturalım dediler, tam gun evde bekledik, gelmediler. Pazartesi oldu yine gelmediler, arıyoruz kayıt yok neden gelmedikleri belli değil şikayet kaydı oluşturuyoruz sizi aradık ulaşamadık deyip kaydı kapıyorlar. Dunyanın en sacma durumu icerisindeyim, sizden yardım bekliyorum. E-Devlet'ten tuketici hakem heyetine şikayet etsem bir şey olur mu? Bu durumda ne yapabilirim?
Turk Telekom muşteri hizmetleri umursamazlığı
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Turk Telekom muşteri hizmetleri umursamazlığı