Bilişimport (SETGRUP) sitesinden Dark Rock Pro 4 aldım ve urunun kutusunda(kapağında) koruma bandı yoktu. Hemen muşteri hizmetlerine mesaj attım:
"Gonderdiğiniz urun kutusu acılmış urun. Herhangi bir yerinde şu videodaki gibi bir bant yok
ne yapıyoruz? Test etmek icin falan mı acıyorsunuz yoksa iade edilmiş/acılmış urunu mu gonderdiniz? " Diyerek kutunun resimlerini gonderdim.
Geri donuşleri ise şoyle:
"Acılmış urun tarafınıza gonderilmedi. Urunler sıfır ve kullanılmamıştır. Gonderdiğiniz videodaki yukarıdaki kare veya farklı bir etiket her firma basabilir. Fabrikasyon boyle gelmiyor. Ekte 2 adet resim var. Biri elimizdeki 2 adet urunun fotoğrafı, gorulduğu uzere etiketsiz. Diğeri ise, firmamızın yaptırdığı etiket.
Bize guvenmek istemeyebilirsiniz. Be Quiet Almanya firmasıyla iletişme gecip bunu doğruluğunu sorgulayabilirsiniz.
Dilerseniz urunu UPS kargonun 444 00 66 nolu hattını arayıp iade olarak tarafımıza xxxxx anlaşma numarasıyla gonderebilirsin. Urunu gonderirken aynı şekilde bir kutu icine veya havalı poşet ile urunun hasar gormeyecek şekilde paketleyiniz." dendi.
Hemen şirketin BeQuiet sitesine girerek durumu canlı yardımdan anlattım ve bana "ulkenin her yerine gonderdiğimiz urunun kutuları acılmadığını gosteren bir koruma bandı ile gonderilir. Koruma bandı olmayan urun gonderilmez. " dediler.
Bunu Bilişimport muşteri hizmetlerine yazdım ve bana "Be Quiet Urunleri Turkiye'ye biz getiriyoruz. İşlemci soğutucuları size gonderdiğimiz gibi gelir. Dilerseniz bir onceki yazımızda yazdığımız gibi urunu iade edebilirsiniz." dediler.
Daha once boyle bir şey ile karşılaşan oldu mu?
Bilişimport koruma bantsız urun gonderdi
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Bilişimport koruma bantsız urun gonderdi