Oncelikle bilmeyenlere kampanyadan bahsedeyim, bilenler bu paragrafı gecebilir.
8 Temmuz - 18 Ağustos Arası MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi adlı anakartı alan tuketicilere MSI, bir kampanya yaptı. Bu kampanyaya kayıt oluyorsunuz kayıt 14 gun sonra sonuclanıyor (siz urunu iade etmeyin diye) ve sonucta her şey doğruysa size Cooler Master ML240L sıvı soğutucuyu gonderiyorlar. Ben de butcemi 700 lira aşarak sıvı soğutucyu alma amaclı bu anakartı aldım.
8 Ağustos tarihinde kampanyaya başvurdum, 23 Ağustos tarihinde de MSI bana gonderdiğim fotoğrafların yanlış olduğu, duzeltip tekrar gondermemi istedi ben de aynen dediklerini 24 Ağustos tarihinde yapıp yolladım.
26 Ağustos tarihinde bana geri donuş yaptılar. Bir fotoğrafın hala yanlış olduğunu soylediler (seri numarasını anakartın ustunde olanını istemişler, kutunun dışındakini değil) bende dediklerini yaparak iki fotoğrafı da doğru bir şekilde aynı gun icinde tekrar yukledim.
31 Ağustos'ta siteye girerek promosyona baktığım zaman ACITIVITY ENDS yazıyordu (yani kampanyanın bittiği), ben de bunu MSI'ya basit bir İngilizce'yle destek bolumune yazdım. 4 gundur geri donmelerini bekliyorum. Olayı ben yaşadığım icin kendimi haklı bulmam normal ama seyirci gozuyle siz bir bakarsanız, yine MSI'ın bana zamanında geri donmemesinden kaynaklı kampanyanın suresinin bittiğini goreceksiniz.
MSI Turkiye destek telefonunu aradım servis kısmıyla ilgilendikleri icin bana yardımcı olamayacaklarını soylediler.
Dosya Ekleri