3 Kasım 2021 tarihinde Hepsiburada'dan Acer laptop satın aldım. Urunun kutusunu ilk elime aldığımda muhtemelen bir etiketin kutudan sokulmesi ile oluşan yapışkan bolge dikkatimi cekti. Kutuyu actım urunu gun ışığında bir kontrol ettim o zaman bir sorun gozukmuyordu. Urunu hicbir yere surtmeden direkt masaya koydum. Urun FreeDOS idi. Elime ulaştığinda ilk iş Windows kurulumu yaptım. Akşam saatlerine gelince odanın ışığını actım ve bir de ne goreyim urunun arka kapağında ışık altında belli olan boydan boya bir cizik var. Satıcı ile iletişime gectiğimde urunun kutusunun acıldığı icin ve Windows kurulduğu icin iade almayacaklarını soylediler. Birinci sorum: Gercekten sıfır olarak paketi acılan bir urunde boyle bir sorun olabilir mi? İkinci sorum: Urunun uretildiğinden bu yana urune kurulan ilk Windows işletim sisteminin kurulum tarihini oğrenmem bir şekilde mumkun mudur?(BIOS yaşını veya anlık olarak icinde kurulu olan Windows işletim sisteminin kurulma tarihini sormuyorum. Aygıt ilk acıldığında kurulmuş olan Windows işletim sisteminin kurulum tarihini oğrenmenin bir yolu var mıdır?
Not: Bu konularda pek takıntılı değilim aslında ikinci el urun de kullanırım fakat madem ikinci el urun kullanacaktım neden bana sıfır dendi ve sıfır parası odedim daha ucuza ikinci el olarak zaten alırdım.
Hepsiburada'dan sıfır olarak alınan laptopun kapağında cizik var
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Hepsiburada'dan sıfır olarak alınan laptopun kapağında cizik var