Bugun Urbanears, JBL, Marshall, Beats gibi markaların yetkili distributoru olan Aztek Teknoloji ile 3 defa yaşadığım teknik servis surecini anlatacağım.

1. Sıfır urun bozuk cıktı. Pandemiye denk gelen 1. garanti sureci.

Urbanears Plattan 2 kulaklık alalı yaklaşık 3 ay oluyordu. Kutusunu daha once acıp bakmama rağmen hic takıp calıştırmamıştım. 3 ay sonra ise nihayet kullanmak icin kutudan cıkardım ve buyuk bir keyif ile cihazıma bağladım. İlk kullandıktan sonra geri kaldırdım. İkinci gun ise beni rahatsız eden bir durum ortaya cıktı. "Sanki" sol taraftan ses az geliyordu. Ancak bir turlu anlayamıyordum, gercekten az mı geliyordu yoksa bana mı oyle geliyordu? Yani belirgin bir durum değildi. Ailemdeki insanlar bir şey fark etmemişti. "Gayet normal, kuruntu yapma da kullan" dediler. Ancak aradan 2 gun daha gecince net bir şekilde emin oldum. Sol taraftan ses az geliyordu. Surekli değil ara sıra oluyordu ve az geldiğinde ise oyle belirgin bir şekilde az değildi. Bu yuzden fark etmem cok zor olmuştu. Bayağı moralim bozuldu. T500'ten gectiğime pişman olmak uzereydim. Aldığım yere goturmek yerine sureci uzatmamak adına doğrudan teknik servis Aztek teknoloji ile iletişime gectim. İletişime gectim derken, pandemiden dolayı telefondan ile iletişim yoktu. Sadece E-posta ile ulaşılabilir durumdalardı. E-Posta'ya bir gun sonra cevap geldi. Verdikleri kod ile ucretsiz bir şekilde, yanlış hatırlamıyorsam UPS Kargo ile gonderdim.

Ancak endişeliydim. Bu kadar zor fark ettiğim bir şeyi, teknik servis pekÂl "hicbir sorun yok" diyerek geri gonderebilirdi. Pandemi surecinde olmasına rağmen yaklaşık 7-10 iş gunun ardından (Kargo suresi dahil) kulaklık sıfırı ile değişilmiş bir bicimde bana geri gonderildi. Bayağı şaşırmıştım.

2. Kozmetik sorundan dolayı bayram sırasında kulaklığı 2. sefer garantiye yolladım.

Kulaklığı uzun bir sure kullandım. Daha sonra Sennheiser CX 300S kulak ici kulaklığa gectim. Plattan 2'yi ise kardeşime verdim. Ancak kardeşime verdiğimde, kulaklığın kullanımdan dolayı pedlerinde yırtılmalar olmaya başlamıştı. Kullanımdan dolayı derken, herhangi bir şekilde fiziksel hasar vermedim. Kulağımda iken durduk yere acılmaya başladı. Kardeşim kulaklığı bir sure kullandı ancak kulak pedleri gittikce yırtıldığından dolayı tekrar garantiye yollamak uzere Aztek teknoloji ile iletişime gectim. Bu sefer telefon ile aradım ve kargo kodu aldım. Yine ucretsiz bir bicimde yolladım.

Kargo oraya gittiğinde bayramdaydık ve doğal olarak teknik servis calışmıyordu. Bu yuzden teknik serviste biraz uzun kaldı. Teknik servis calışmaya başladıktan sonra kısa sure icerisinde pedlerini yenileyip tekrar bana yolladılar.

3. Ancak daha buyuk bir sorun ortaya cıktı. 3. garanti sureci.

Servisten gelen kulaklığın kutusunu heyecanla actım. Pırıl pırıl yeni kulak sungerleri. Cihaza bağlayıp test etmek istedim. Daha sonra kardeşime teslim edecektim. Ancak hayal kırıklığına uğradım. "Sadece kulak sungerleri değişmesine" rağmen kulaklığın sesi cok kotu geliyordu. Değişik boğuk bir ses. Kardeşime ve aileme de denettirdim ancak kardeşim haric diğerleri zaten hic kulaklık kullanmamışlardı. Bu yuzden anlamadılar ve yine "Kuruntu yapma kullan işte" dendi. Kardeşim ise ilk başta fark etmemişti ama sesi tarif edince ve dikkat edince o da fark etti. Tekrar garantiye yollayalım dedim ancak o sıra birtakım işler olduğundan hem gondermeye fırsatım olmadı hem de kardeşim istemedi.

3 ay sonra, nihayet kulaklığı tekrar garantiye yollamaya karar verdim. Kulaklığın garantisi 3 ay kalmıştı. Yine endişeliydim tabii. İki tane Plattan 2'yi yan yana koyup dinlemeyen birısınma sorunu fark etmezdi. Bu yuzden servis "sorunsuz" diyerek bana geri yollayabilirdi. Belki fazla duşunduğumu duşunebilirsiniz ancak daha onceki teknik servis tecrubelerimden kalan bir alışkanlık bu. Anında sorunsuz denip geri yollanıyor coğunlukla.

Ucretsiz kargo ile yolladım. Kargo 2 gun icinde ellerine gecti. 10 gun teknik serviste kaldı ve UPS Kargo ile 1 gunde elime ulaştı. Yine kısa surdu yani. Kulaklık ise sıfırı ile değişilmişti. Yani bana gelen mesajda oyle yazıyordu... Ancak kargo kutusunu actığımda ne goreyim? Kablolu yerine 200 TL pahalı olan BT versiyonu gelmişti.

Plattan 2'den memnun kalmıştım, BT versiyonundan da memnun kaldım.

Sonuc

Aztek Teknoloji'den gayet memnun kaldım. Tam 2 sefer hic sorgulanmadan sıfırı ile değişildi ve 2.'sinde ust modeli yollandı.

Distributoru Aztek Teknoloji olan bir urun alırken satış sonrası desteği konusunda icim rahat olacak.