Arkadaşlar MNG Kargo'dan Hepsiburada uzerinden PS5 sipariş vermiştim. Kargo 5 gun gecikince acıkcası işkillendim. 5 gun sonra kargo geldi garip olan adam sitenin nerede olduğunu VB. sorarken kamera kayıtlarına baktığımızda şifreyi kendi girmişti. Yani daha once siteyi biliyordu. Bu bariz dolandırıcılık yani. Neyse 5 gun gecikti sonra geldi ben o sırada dışardaydım. Babama soylemiştim gelecek kargo diye. O da almış. Şimdi şoyle:
1-Fatura kısmı yırtık.
2-Hepsiburada'daki satıcının herkese attığı pakette kırılamaz Vb. şekilde ibareler bulunan tertemiz kutuyken benim kargoda gelen yırtık pırtık usutnde ibare olmayan bir karton kutuydu.
3-PS5'in kutusu zaten yırtılmış ve alttan acılmıştı.
4-PS5'in CD yeri calışmıyordu.
5-Standın vidası demir değil plastikti. Ve kabloları bağlayan metalin etrafı kağıttandı, plastik değildi.
6-Kargo 4-5 gun gecikmişti.

Ben bunları yazıp iade istedim Hepsiburada'dan ve yarın vereceğim iadeye. Sorum şu, iade ettiğim yer kabul etmezse (cunku pisliği yapan kargo cok yuksek ihtimalle) ne yapmalıyım? Tuketici haklarına gitmeli miyim? Kameraların saati yanlış ve asansor kamerası calışmıyormuş sitede. Sizce ne yapmalıyım? Urun Eurasia garantili diye aldım ama kargocular bozuk PS5 koymuş olabilir. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de yazmayı unutmuşum. Teslim edilen kişiye benim veya babamın adı yerine asdasdassad sadasdasdasd tarzı bir random yazılmış.