Arkadaşlar oncelikle herkese merhabalar 15.12.2021 tarihide Teknosa'nin sitesinden Huawei Matebook D15 i3 olan modeli sitenin kendi indirimi ile 6174 TL'ye satın aldım. Urun aynı gun kargolanacakti ancak urun paketinin yırtık olmasından dolayı kargo şirketi urunu kabul etmeyip geri Teknosa'ya gonderdi. (bu bilgileri kargo firmasından oğrendim) daha sonra site indirimi bittiği icin(yeni fiyat 6499 TL idi) hem de kredi kartına taksit ile aldığım icin urun iptali yerine başka bir urunun gonderilmesi icin talep oluşturdum. Gorustugum kişi bana tekrar havale yolu ile odeme yapacakmış gibi sipariş oluşturup sipariş numarasını onlarla paylasmami soyledi ve eski fiyattan urunun size gonderilmesi icin talep olusturacagim dedi ve dediği gibi yaptık. Ancak havale işlemi yapılmadı diye siparişim iptal edildi. Tekrar muşteri hizmetleri ile goruştuğumde bir kodu ve sipariş numarasını onlar ile paylasmadigim icin siparişin iptal edildiğini soyledi ama bahsettiği kodun bana gelmediğini ve ilk goruştuğum kişi de koddan bahsetmedigini soyledim (oyalıyorlar diye duşunuyorum artık)tekrar yukarıda bahsettiğim durumu anlatarak mağduriyetinin giderilmesi adına kayıt oluşturdum herhangi bir sonuc alabileceğimi duşunmuyorum. Şu an urun stokta gorunmuyor ve fiyatı 7299 TL gorunuyor ve kredi kartima herhangi bir iade gercekleşmedi zaten gercekleşmemesi icin talepte oluşturmuştum. Sizce bu konu hakkında tuketici hakem heyetine başvuru yapabilir miyim? Nasil bir yol izlemeliyim veya daha once benzer şeyler yaşayan oldu mu acaba? Tum cevaplar icin şimdiden teşekkurler.
Bu arada ilk siparişim teslim edildi gorunuyor siparişlerim kısmında.